Heb jij angst voor eventuele complicaties tijdens jouw zwangerschap?

Wanneer je een angst hebt ontwikkeld voor mogelijke complicaties tijdens jouw zwangerschap, proberen wij deze bij ons in Zuid-Holland te verhelpen. Er kunnen diverse redenen zijn waarom jij een angst hebt ontwikkeld voor eventuele dingen die fout kunnen gaan tijdens jouw aankomende zwangerschap. Bijvoorbeeld omdat je eerder een miskraam hebt gehad of vanwege een vervelende ervaring met je ouders vroeger. Wanneer je een beetje bang bent voor dergelijke dingen tijdens jouw zwangerschap, hoef je niet gelijk een afspraak bij mij in Vlaardingen of Nootdorp, Zuid-Holland te maken. Het is namelijk volkomen normaal dat je een beetje zorgen gaat maken of je er wel klaar voor bent, goed genoeg bent voorbereid of dat er dingen mis kunnen gaan. Echter is het niet de bedoeling dat het zo erg wordt, dat je een angst gaat ontwikkelen.Wat mij speciaal maakt

  • Dat ik een groot invoelingsvermogen heb.
  • Ga bewust op zoek naar gaven en talenten
  • Dat ik betrokken ben, zorgzaam, warm, aandachtig en bemoedigend.

Wil je graag meer info?

Stuur ons een bericht

Angst voor eventuele complicaties tijdens zwangerschap verhelpen in Zuid-Holland

Het verschil tussen bang zijn en angst hebben voor dingen die mogelijk fout kunnen gaan tijdens jouw aankomende zwangerschap, maakt een groot verschil of het verstandig is om langs te komen bij mij in Zuid-Holland. Wanneer je gezonde spanning hebt, is dit heel normaal bij een zwangerschap. Echter kan het zich ook zo ontwikkelen dat je maar blijft malen en er echt niet meer van slaapt. Het is belangrijk dat de angst die je voelt, bijvoorbeeld voor eventuele complicaties of andere dingen die fout zouden kunnen gaan tijdens jouw aankomende zwangerschap, niet je dagelijkse leven gaat beïnvloeden. Wanneer je merkt dat je niet meer bang bent, maar een angst aan het ontwikkelen bent voor dergelijke complicaties tijdens jouw aankomende zwangerschap, is het niet onverstandig om een afspraak bij mij in Zuid-Holland te maken.

Kies voor Cranio-Sacraal therapie om jouw angsten weg te nemen

Wanneer de hoeveelheid stress en jouw kinderwens niet samen gaan, maak je een afspraak voor Cranio-Sacraal therapie . Bij deze therapie, door mij gegeven in Vlaardingen en Nootdorp (Zuid-Holland), wordt gekeken hoe ik jouw angst voor eventuele complicaties of andere zaken tijdens je zwangerschap kan terugnemen tot alleen een beetje bang voor wat komen gaat. Er is namelijk niks mis met gezonde spanning! Dus wees niet bang en maak een afspraak bij mij in Zuid-Holland om van jouw angst voor mogelijke complicaties tijdens jouw zwangerschap af te komen. Neem telefonisch contact met mij op via 06-45730864 of stuur een e-mail naar info@craniotherapie.nl .