Kinderwens De Brug

De emotionele bankrekening

Ik wel! Ik heb vandaag mijn 10 push ups gedaan, 20 minuten gemediteerd en mijn lijf getraind in de sportschool… want dat is wat ik belangrijk vindt: goed voor mezelf zorgen op een manier waar ik blij van wordt. En weet je wat de extra winst is? Ik heb me aan mijn afspraak gehouden met mezelf; mijn push ups die ik me heb voorgenomen te doen elke dag. Ze zijn niet sierlijk, snel of flitsend, maar het zijn wel mijn push ups en elke maand komt er eentje bij zodat ik volgend jaar december op de 20 zit….

Wil jij ook leren goed voor jezelf te zorgen, te doen waar je blij van wordt of fijne afspraken leren maken met jezelf die ook haalbaar zijn? Of beter in je vel komen zitten door Cranio Sacraal therapie? Kijk op mijn site om een afspraak te maken of mijn blog te lezen over de emotionele bankrekening: www.Craniotherapie .nl