Kinderwens De Brug

Ons immuunsysteem en Moeder Theresa

“Het draait dus allemaal om deze microbe, dit virus, die zovele levens eist. Het virus brengt mensen dicht bij de dood, of bij herstel en dan - plotseling - gebeurt er iets anders.

Het virus brengt iemand die misschien al zwakker is, tot een niveau dat gevaarlijk is. Deze persoon komt dan in het ziekenhuis terecht en de artsen geven hem/haar de beste zorg die ze maar kunnen. Sommigen gaan dan naar de IC en hier doen de gezondheid-zorgers hun best om levens te reden, maar ze zien hun inspanningen falen.

Ze observeren geen normale respons binnen het IC protocol, maar een dramatische en snelle neerwaartse spiraal en soms een bijna onmiddellijke dood. Wat er gebeurt is een chemisch proces: jullie immuunsysteem heeft dit virus nog nooit gezien. De meesten van jullie hebben een robuust immuunsysteem, maar bij degenen die dit niet hebben, reageert het systeem te heftig. Je zou kunnen zeggen dat ’t immuun systeem is wat de mensen aan het doden is, niet het virus. Het virus brengt de dysfunctie van je lichaam tot een bepaald niveau en dan slaat het immuunsysteem, die dit nog nooit heeft gezien, volledig op hol en veroorzaakt een snelle dood.

Als de medische wetenschappers het immuunsysteem zo zouden inkapselen dat het niet over-reageert, dan zou dit virus nooit meer iemand doden. Je zou absoluut weten dat het griep seizoen weer terug zou komen, maar het zou simpelweg de griep zijn en niet langer een killer-griep, omdat jullie het dan uitgevogeld hebben. Dit scenario is al overwogen door de mensen die aan deze puzzel werken, maar ze zijn er niet zeker van wat ze zien.

De artsen op de IC zeggen; “Ja, we weten dat het iets anders is. Maar we weten niet wat het is…”.

Het is dus het immuunsysteem. Concentreer je niet op het virus-vaccin, maar op het immuun systeem. Zoek uit waarom deze reactie plaatsvindt en werk deze puzzel uit, zodat er geen vernietigende horreur en pijn meer is voor zovele harten.

Jullie hebben de neiging om altijd te kijken naar oplossingen die van buitenaf naar voren komen om je te beschermen.

Realiseer je dat dit een toevoeging is aan een reeds fantastisch immuunsysteem dat roept om hulp. Wat nu als jullie, op een dag, geen behoefte meer hebben aan enig vaccin, maar daarentegen je weerstand supersterk wordt? Wat nu als alles opgelost en genezen kan worden door jullie systeem te verhogen, in plaats van dat er iets van buitenaf moet komen? Wat nu als deze kracht zou komen van organische substanties met verhoogde ondersteuning voor je eigen systeem, in plaats van door een pil? Dat zou een nieuw paradigma worden voor de doorsnee gezondheid.”

Tot zover de Shield.


Marlies Dekkers interviewt haar arts Peter Aelbrecht die haar begeleidde met haar problemen met haar schildklier. Hij heeft een hele holistische visie op gezondheid en ziekte. Heel interessant! Hier is de link van het gesprek van Marlies Dekkers met Peter Aelbrecht.

https://youtu.be/cHjRjTZY1-A


Je immuunsysteem een boost geven kan ook met behulp van mooie teksten. Deze vond ik op facebook van moeder Theresa, heel toepasselijk voor deze tijden!


“Mensen zijn vaak onredelijk, irrationeel en egoïstisch. Vergeef ze toch.

Als je aardig ben t, kunnen mensen je beschuldigen van egoïstische bijbedoelingen. Wees toch aardig.

Als je succesvol bent, win je enkele ontrouwe vrienden en echte vijanden. Toch maar geslaagd.

Als je eerlijk en oprecht bent, kunnen mensen je misleiden. Wees sowieso eerlijk en oprecht.

Wat je jarenlang creëert, kunnen anderen vannacht vernietigen. Creëer sowieso.

Als je sereniteit en geluk vindt, kunnen sommigen jaloers zijn. Wees toch blij.

Het goede dat je vandaag doet, zal vaak vergeten worden. Doe het toch.

Uiteindelijk is het tussen jou en God. Het was toch nooit tussen jou en hen”.


Moeder Theresa