Kinderwens De Brug

Licht aan het einde van de tunnel

Maar het is ook slechts een kant van de medaille.

De andere kant is dat we op weg zijn naar een andere, betere maatschappij, naar een wereld waarin meer mededogen is voor elkaar en meer gelijkwaardigheid voor iedereen.

Hoe zou het zijn wanneer we geld zouden kunnen manifesteren om de balans van rijk-arm te creëren? Hoe zou je je voelen wanneer we leren de aarde weer een gezonde planeet te maken, wanneer onze politici integere mensen zouden zijn die niet meer de controle hebben over velen maar dat de macht toekomt aan het collectief? Als jonge mensen geen fortuin meer hoeven lenen voor een opleiding maar korte cursussen volgen die op dat moment nodig zijn? Als we de universiteiten kunnen ombouwen voor wooneenheden voor daklozen en de jongeren? Als mensen niet meer vermorzeld worden door onnodige bureaucratie? En als we allemaal weer ongelooflijk creatief kunnen zijn?

Wat kunnen we nu doen om ons daarop voor te bereiden zodat het ook daadwerkelijk gebeurt?

Hiervoor een stukje van Christina von Dreien:

“In de komende dagen zal onze planeet aarde echt een geweldige ervaring hebben en wij mensen zijn de helpers. Onze taak: bereid je elke dag voor op vrede wanneer je erover nadenkt. Onthoud de mooiste, gelukkigste en meest waardevolle momenten van je leven. Maak de vreugde en het geluk in je hart groot en laat het naar de aarde stromen. Door deze kracht zullen we iets echt ongelooflijks ervaren dat nog nooit eerder is gezien. Bedankt voor het meedoen en het delen. “

Op 21 december is er een wereldwijde meditatie waar je aan kan meedoen. Hoe meer mensen hieraan meedoen, hoe eerder we op een punt komen waarbij er echt wezenlijke veranderingen kunnen plaatsvinden. Het is een meditatie op 21 december van 20 minuten van 19.22 tot 19.42. Dit is de link waarbij je je kan opgeven: