Holistische therapie in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een holistische therapie in Zuid-Holland? Probeer dan de Cranio-Sacraal therapie bij mij. Bij deze therapie kijk ik hoe ik vrouwen kan helpen die graag zwanger willen worden, maar dit niet lukt omdat ze te veel stress ervaren. Tijdens holistische therapie tijdens mijn praktijksessies in Vlaardingen en Nootdorp (Zuid-Holland) help ik je lichaam tot rust te laten komen. Het ontstressen van jouw lichaam is namelijk een belangrijk onderdeel om de kans op een zwangerschap te vergroten.Wat mij speciaal maakt

  • Dat ik een groot invoelingsvermogen heb.
  • Ga bewust op zoek naar gaven en talenten
  • Dat ik betrokken ben, zorgzaam, warm, aandachtig en bemoedigend.

Wil je graag meer info?

Stuur ons een bericht

Wat het resultaat is van een holistische therapie, bij mij in Zuid-Holland?

Door een holistische therapie bij mij in Vlaardingen of Nootdorp (Zuid-Holland) te volgen, help ik je bij het tot rust komen van je lichaam. Door het werken met het lichaam ervaar je jezelf en jouw lichaam beter. Je voelt dan wat jouw behoeften zijn en wat je nodig hebt om je evenwichtiger, blijer en stabieler te voelen. Daarnaast kan ik je helpen bij het onderzoeken waarom jouw zwangerschap uitblijft. Een liefdevolle zorg en aandachtige voorbereiding kunnen het ongeboren kind helpen. Wanneer je een angst voor eventuele complicaties tijdens jouw zwangerschap gaat ontwikkelen, gaat je lijf in overlevingsmodus. Op die manier valt als eerst de energie voor het verwekken van een baby af.

Maak een afspraak en kijk wat ik voor jouw zwangerschap kan betekenen

Maak een afspraak voor holistische therapie bij mij in Zuid-Holland om te kijken wat ik voor jouw zwangerschap kan betekenen. Tijdens een skype- of bel afspraak kan je kennismaken met mij en al je vragen stellen. Tijdens deze holistische therapie hoef je je niet eenzaam te voelen omdat zwanger worden niet zo gemakkelijk gaat als bij anderen. Ik help je graag om je gerust te stellen Neem telefonisch contact met mij op door te bellen naar 06-45730864 of stuur een e-mail naar info@craniotherapie.nl .