Kinderwens en stress

Heb je een kinderwens en ervaar je stress omdat het zwanger worden niet lukt? Zie je erg op tegen het traject van IVF en ICSI, of wil je dit helemaal niet? Dan nodig ik je uit voor een consult om, samen met mij en mijn Cranio-Sacraal therapie, te onderzoeken of je op een natuurlijke manier je kans op een zwangerschap kan vergroten. Door te ontstressen, vergroot je namelijk de kans om zwanger te worden. Daarom is het belangrijk om je stress te verminderen wanneer je een kinderwens hebt en zwanger wilt worden.

Probeer met Cranio-Sacraal therapie je kinderwens te vervullen en je stress weg te nemen

Cranio-Sacraal therapie is een holistische therapie waarbij het vooral gaat om de ontspanning van jouw bindweefsel. Wanneer het zwanger worden niet lukt doordat je te veel stress hebt, is het belangrijk om te weten hoe je kunt ontstressen. Doordat je deze stress ervaart, lukt het zwanger worden misschien niet en is de kans om jouw kinderwens te vervullen kleiner. Jouw baarmoeder is een groot orgaan, dat op z’n plaats wordt gehouden door banden die naar de zijkant van het bekken lopen en naar de lies. Wanneer er veel spanning is in het bekken, doordat je bijvoorbeeld hard werkt of doordat je graag zwanger wil worden, dan gaan deze banden trekken en worden deze minder flexibel. Ook raakt het bindweefsel in het bekken dan minder goed doorbloed en kan het de organen minder goed verzorgen. Dit heeft invloed op je kans om zwanger te worden en daarnaast vergeten veel vrouwen met een kinderwens dat het misschien niet lukt door stress. Ik help je hier graag bij tijdens mijn praktijksessies in Vlaardingen en Nootdorp. Soms is het zo dat nare ervaringen met je eigen geboorte of de bevalling van je moeder je (onbewust) dwars zitten. Hiermee gaan we ook aan de slag.

Meer kans op zwanger worden door je te ontstressen

De kosten van een consult , die ik geef in Vlaardingen of Nootdorp, zijn 75 euro. Heb jij een kinderwens, maar ervaar je veel stress waardoor het zwanger worden niet lukt? Door de diepe ontspanning van Cranio-Sacraal therapie kan je lichaam “ontstressen” en ontstaat er letterlijk meer ruimte in je bekken. Hierdoor kunnen de waarden van de Cortisol (een stresshormoon) teruglopen en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Want hoe vaak komt het niet voor dat vrouwen zwanger worden na een vakantie? Dit heeft veel te maken met het verleggen van je aandacht naar plezier, ontspanning en nieuwe ervaringen. Door het ontstressen vergroot je de kans om zwanger te worden en jouw kinderwens op een natuurlijke manier in vervulling te laten gaan. Als je graag wilt onderzoeken hoe dit voor je kan werken, neem dan contact op met mij via 06-45730864 of stuur een e-mail naar info@craniotherapie.nl .