Rust in je hoofd

Als je zoals ik veel in je hoofd bezig bent met allerlei gedachten, problemen etc dan voel je vaak je lichaam niet of minder.

Mijn hoofd kwam niet tot rust en ik kwam niet toe aan verwerking van emoties die zich in mijn lichaam opstapelden en vastzetten Tijdens de cranio sacrale behandeling was het de bedoeling om mijn lichaam beter te leren voelen en vooral de plekken waar de spanning of emotie zich vastgezet heeft bij mij was dat op het hart en de keel.

Het lichaam liegt niet en ik vond het heel mooi om te ervaren dat tijdens de behandeling op die plaatsen waar iets zich vastgezet heeft zomaar ineens verdriet en pijn de ruimte krijgen om verwerkt te worden en zodoende het lichaam heelt.

Je kunt de emotie die loskomt ook niet tegenhouden en dat vond ik heel bevrijdend.

Je wordt je bewuster van je lichaam door deze behandeling Sarina is een hele betrokken en zorgzame behandelaar voor de Cranio sacrale behandeling.

Radio interview

Gegeven aan radio Rijnmond


Verwijzing

Door mijn moeder werd ik gewezen op een artikel over de werkzaamheden van Sarina, naar aanleiding daarvan heb ik haar een berichtje gestuurd. Ze belde vrijwel direct op om mijn vragen te beantwoorden. Ze luistert vooral veel, waar ik op dat moment erg veel behoefte aan had. Polst regelmatig of je openstaat voor advies en brengt dit op een prettig manier waardoor je zelf de keuze kunt maken om hier iets mee te doen.

Ik heb Sarina ervaren als een zeer prettige dame, die erg betrokken is en mij een hoop nieuwe inzichten heeft gegeven.


Vakvrouw

Sarina stemt zich heel goed af en luistert vanuit een open en accepterende houding. Tijdens haar behandeling voel je de energie stromen en na afloop voelde ik me opgeladen en tot rust gekomen. Een vakvrouw!

  1. Overgevoelig

Sarina heeft mij geweldig geholpen tijdens mijn zwangerschap. Ik was ontzettend overgevoelig voor geur, fel licht en zelfs alles wat een gele kleur had. Ik was neerslachtig en kon niet genieten van mijn zwangerschap.

Sarina heeft me geholpen de oorzaak van de overgevoeligheid te vinden en heeft mijn aandacht weer volledig naar mijn lichaam gebracht waardoor ik na de eerste sessie al meer liefde voelde voor mijn zwangerschap. Iedere sessie bracht wist zij me te helpen beter contact te maken met mijzelf en mijn kindje. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik met haar in contact ben gekomen.

Miskraam

Ik wil je bedanken voor je fijne behandeling. Ik ben helemaal tot rust gekomen en het heeft mijn lichaam echt goed gedaan. Dit had ik echt nodig en dit was de eerste stap om weer meer naar binnen te keren voor verwerking. Ik ben weer bezig met het luisteren naar mijn gevoel en daar stem ik op af. Met je opdrachtjes ben ik ook bezig.

Ik kwam via Instagram bij Sarina terecht en heb een aantal fijne behandelingen mogen ontvangen. Sarina neemt de tijd voor je, ze biedt een luisterend oor en weet waar ze jou in kan ondersteunen.

Ze is een ervaringsdeskundige en expert op het gebied als je een kinderwens hebt en dit niet lukt. Haar praktijk straalt rust uit en Sarina zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. De behandelingen waren ontspannen en relaxt.

Dank je wel voor je fijne behandelingen en je luisterend oor.