Referentie client


Als je zoals ik veel in je hoofd bezig bent met allerlei gedachten, problemen etc dan voel je vaak je lichaam niet of minder.

Mijn hoofd kwam niet tot rust en ik kwam niet toe aan verwerking van emoties die zich in mijn lichaam opstapelden en vastzetten Tijdens de cranio sacrale behandeling was het de bedoeling om mijn lichaam beter te leren voelen en vooral de plekken waar de spanning of emotie zich vastgezet heeft bij mij was dat op het hart en de keel.

Het lichaam liegt niet en ik vond het heel mooi om te ervaren dat tijdens de behandeling op die plaatsen waar iets zich vastgezet heeft zomaar ineens verdriet en pijn de ruimte krijgen om verwerkt te worden en zodoende het lichaam heelt.

Je kunt de emotie die loskomt ook niet tegenhouden en dat vond ik heel bevrijdend.

Je wordt je bewuster van je lichaam door deze behandeling Sarina is een hele betrokken en zorgzame behandelaar voor de Cranio sacrale behandeling.


Door mijn moeder werd ik gewezen op een artikel over de werkzaamheden van Sarina, naar aanleiding daarvan heb ik haar een berichtje gestuurd. Ze belde vrijwel direct op om mijn vragen te beantwoorden. Ze luistert vooral veel, waar ik op dat moment erg veel behoefte aan had. Polst regelmatig of je openstaat voor advies en brengt dit op een prettig manier waardoor je zelf de keuze kunt maken om hier iets mee te doen.
Ik heb Sarina ervaren als een zeer prettige dame, die erg betrokken is en mij een hoop nieuwe inzichten heeft gegeven.


Sarina stemt zich heel goed af en luistert vanuit een open en accepterende houding. Tijdens haar behandeling voel je de energie stromen en na afloop voelde ik me opgeladen en tot rust gekomen. Een vakvrouw!

Radio interview


Gegeven aan radio Rijnmond

nieuwe referentie